نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

لوبيا سبز نيم كيلوگرم
برنج يك كيلوگرم
فيله مرغ پنج عدد
پياز يك عدد
زعفران يك قاشق چايخوري
روغن‌، نمك و فلفل به ميزان لازم
ادويه در صورت تمايل

لوبیا پلو با فیله مرغ

طرز تهيه

ابتدا لوبياسبز را خلال كرده و به همراه پياز، تفت مي‌دهيم. سپس فيله‌مرغ را به آنها اضافه كرده، بعد با دوليوان آب مي‌گذاريم بپزد تا آب آن كشيده شود. آن‌گاه، برنج را كه از قبل خيس كرده‌ايم، آبكش كرده و كنار مي‌گذاريم. وقتي، مخلوط لوبيا و مرغ كاملا پخت، يك قاشق چاي‌خوري زعفران به آن اضافه كرده و هم بزنيد تا با حرارت متوسط به خورد مواد برود، آن‌گاه، در صورت تمايل، مقداري نمك و ادويه به مواد بزنيد، و آن‌ها را لابه‌لاي برنج ريخته، دم كنيد. پس از 45 دقيقه غذا آماده است. در ضمن مي‌توانيد مقداري گوشت، كنار گذاشته و براي تزئين ديس برنج به كار ببريد.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 46
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

برنج چهار پيمانه
گوشت گوسفند 250 گرم
فلفل‌دلمه‌اي رنگي يك عدد
سيب‌زميني يك عدد
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق سوپخوري
كره 100 گرم
پياز يك عدد
نمك و فلفل‌سياه به ميزان لازم

پلوی استانبولی

طرز تهیه

گوشت را ريز خرد كرده و با دو ليوان آب روي حرارت مي‌گذاريم، بعد از پخت كامل، گوشت را از آب‌گوشت جدا مي‌كنيم پياز را ريز خرد كرده و با كره پنج دقيقه تفت مي‌دهيم، سپس فلفل‌دلمه‌اي و سيب‌زميني نگيني و گوشت پخته شده، نمك و فلفل را اضافه كرده و همه‌ مواد را پنج دقيقه تفت مي‌دهيم و در آخر رب گوجه‌فرنگي و برنج را اضافه كرده بعد آب‌گوشت و دو ليوان آب‌داغ را هم مي‌افزاييم. وقتي آب مواد تقريبا كشيده شد مانند كته، دم مي‌كنيم.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 210
|
امتیاز مطلب : 56
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

برنج شش پيمانه
لپه يك و نيم پيمانه
گوشت گوسفندي 750 گرم
پياز يك عدد
روغن مايع سه قاشق غذاخوري
كره 50 گرم
زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

لپه پلو

لپه پلو

طرز تهيه

گوشت را ريز خرد كرده و با پياز خلال شده و روغن تفت مي‌‌دهيم. سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه كرده و با حرارت ملايم گوشت را مي‌‌پزيم. لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه مي‌‌كنيم تا 10 دقيقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگيرد.برنج را آبكش مي‌‌كنيم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمك مخلوط كرده و لابه‌لاي برنج آبكشي مي‌‌ريزيم و دم مي‌كنيم. وقتي برنج به بخار افتاد كره آب‌شده را نيز روي آن اضافه مي‌‌كنيم.اگر كره يا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه كنيم برنج، كره و روغن را جذب نكرده و ته قابلمه مي‌‌رود.براي ته ديگ مي‌‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق كره و يك قاشق زعفران آب‌شده را با مقداري برنج مخلوط كرده ته قابلمه ريخته و صاف مي‌‌كنيم.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 322
|
امتیاز مطلب : 52
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

( برای ۴ نفر)
▪ برنج ۵۰۰ گرم
▪مرغ پاک کرده ۸۰۰ گرم
▪ روغن
▪ زرشک پاک کرده ۴ قاشق غذاخوری
▪ شکر ۱ قاشق
▪ پیاز درشت ۲ عدد
▪ زعفران ساییده ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل سیاه


طرز تهیه


برنج را خیس می کنیم . مرغ را می شوییم و با یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو پر سیر و دو لیوان آب و کمی نمک می گذاریم بپزد بطوریکه زیاد له نشود و پس ازپختن به اندازه یک لیوان سر خالی آب داشته باشد . مرغ را می گذاریم سرد شود و بعد استخوانهایش را می گیریم و به قطعات مساوی خرد می کنیم .آب مرغ را از صافی رد کرده زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم نیمی از زعفران و نیمی از روغن را با آب مرغ مخلوط می کنیم و یک جوش می دهیم . زرشک را می شوییم و در صافی می ریزیم که آب آن گرفته شود یک قاشق روغن در تابه می ریزیم تا آب شود . آنگاه زرشک را در روغن کمی سرخ می کنیم شکر را در زرشک می ریزیم و هم می زنیم تا حل شود . حرارت باید ملایم باشد . برنج را کم کم در دیگ می ریزیم و لای ان قطعات مرغ را می گذاریم دیگ را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و در آن را می بندیم.
در دیگ که عرق کرد آب مرغ را روی برنج می دهیم و پلو را دم می کنیم .موقع کشیدن دو سه کفگیر برنج بر می داریم وبا بقیه زعفران و نیمی از زرشک مخلوط می کنیم . روغن را آب کرده و روی پلو می دهیم.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 304
|
امتیاز مطلب : 45
|
تعداد امتیازدهندگان : 14
|
مجموع امتیاز : 14
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم


▪ برنج ۱ کیلو
▪ روغن ۴ قاشق غذا خوری
▪ عدس ۱ پیمانه
▪ یک قرص نان،
▪ نمک،
▪ کشمش و خرما در صورت دلخواه ،
▪ گوشت ۴۰۰ گرم


طرز تهیه


برنج را خیس می کنیم گوشت را تکه تکه کرده با یکی دوعدد پیاز خرد کرده و ۲ تا ۳ لیوان آب با حرارت ملایم می پزیم باید بعد از پختن ۱ لیوان آب داشته باشد در اواخر طبخ کمی نمک بآن میزنیم بعد گوشت را از آب خارج کرده نصف از زعفران و نصف از روغن را در آب گوشت می ریزیم و اماده می گذاریم هسته خرما را می گیریم کشمش را تمیز کرده می شوییم دیگ متناسبی را آبکرده میگذاریم بجوشد آب نمک برنج را در دیگ میریزیم تا جوش آمده کمی نرم شود عدسها را جداگانه می پزیم . وقتی برنج را آبکش کردیم ته دیگ را چرب کرده و نان را تکه تکه کرده و در دیگ می چینیم برنج را در قابلمه می ریزیم عدس را لا به لای آن در دیگ می پاشیم و گوشت و خرما و کشمش را لا ی آن قرار می دهیم و پلو را دم میکنیم دیگ را روی آتش گذاشته عرق برنج را که گرفتیم ابگوشت زعفرانی را روی برنج می دهیم و مقداری هم روغن روی آن می دهیم و می گذاریم دم بکشد.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 302
|
امتیاز مطلب : 50
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم
– سینه مرغ 2 عدد

– پیاز متوسط 1 عدد

– نمک و فلفل به میزان لازم

– برنج 5 پیمانه

– ذرت پخته 1 پیمانه

– نخود فرنگی 1 پیمانه

– قارچ 1 پیمانه

– فلفل دلمه ای حدودا نصف پیمانه

– روغن و زعفران به مقدار لازم

– کنجد بو داده به مقدار لازم

 
طرز تهیه
مرغ ، پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه را مخلوط می کنیم چند ساعت بماند ( سینه بهتر است ) و آنرا درون روغن تفت می دهیم . برنج را آبکش کرده و مرغ را که تفت داده ایم لا به لای برنج به همراه فلفل دلمه ای ، قارچ ، نخود فرنگی و ذرت می ریزیم و کنجد می پاشیم و روی آنرا زعفران و روغن می دهیم تا دم بکشد .

 



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 60
|
تعداد امتیازدهندگان : 18
|
مجموع امتیاز : 18
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : امیر عباس نبوی

مواد لازم

برنج 400 گرم
گوشت 500 گرم
رشته پلويي 150 گرم
پياز دو عدد
رب‌گوجه‌فرنگي يك قاشق سوپخوري
زعفران آب‌كرده يك قاشق سوپخوري
روغن 150 گرم
زردچوبه، فلفل، دارچين و نمك به ميزان لازم

رشته پلو با گوشت

رشته پلو با گوشت

طرز تهيه

برنج را يك ساعت قبل خيس كرده و آن را داخل ظرف آب‌جوشي كه روي حرارت قرار دارد مي‌ريزيم. قبل از آبكش كردن رشته‌ها را نيز به آن اضافه مي‌كنيم تا كمي جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبكش مي‌ريزيم و پس از آبكش كردن آن را دم مي‌كنيم.

گوشت را با پياز سرخ كرده، رب گوجه‌فرنگي و ادويه را به آن اضافه مي‌كنيم و روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا پخته شود. پس از اين‌كه گوشت پخت و برنج هم دم كشيد، گوشت را روي ديس كشيده و برنج را روي آن مي‌ريزيم. براي تزئين مقداري برنج زعفراني شده روي برنج مي‌ريزيم.



:: موضوعات مرتبط: نواع پلو و چلو , ,
:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 53
|
تعداد امتیازدهندگان : 16
|
مجموع امتیاز : 16
تاریخ انتشار : 11 تير 1389 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد